zaterdag 20 september 2014

The Color Run 2014Vorige zaterdag was het weer zover. De Color Run. Een van de grootste en kleurrijkste hardloopevents van Nederland en wij waren erbij!

Wat was het weer heerlijk. De kleuren, de mensen, de muziek en de stemming. Een van de dingen die ik zo leuk vind aan festivals is hoe aardig iedereen voor elkaar is. Op festivals wordt er niet in ik gedacht, maar in wij. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je danst, of je fantastisch zingt of juist knetter vals, je doet het samen en daar draait het om. Ook bij de Color Run was dat het geval. Van het samen starten tot het samen finishen. Het samen kleur gooien en het samen feesten. En dat we geld ophaalden voor een goed doel is ook mooi meegenomen.


Zaterdag om half tien 's ochtends stapten Sanne en ik op de trein richting Utrecht. Ready, steady en helemaal klaar voor de Color Run. Voor de mensen die niet hebben meegekregen wat een Color Run is, het is een run van vijf kilometer waarvan elke kilometer in het teken staat van een bepaalde kleur. Kilometer één is bijvoorbeeld roze en kilometer twee is blauw. Elke kilometer staan er de Color Gooiers, vrijwilligers die met kleur poeder naar de renners gooien en er zo voor zorgen dat de renners de vijf kilometer kleurrijk afsluiten.

Deze Color Run was onze tweede. En wat was hij mooi. Vol geweldige mensen, leuke kleuren, een huwelijks aanzoek en het winnen van goodies. En op de vraag of we volgend jaar weer mee rennen? Zeker weten dat wij volgend jaar weer bij de start staan. Want:

If Life hands you Color, Run with it.Geen opmerkingen:

Een reactie posten